Utan titel

Det är bara det att snart är det decennieskifte. Någon som kan se in i framtiden?

16 thoughts on “Utan titel

 1. kan tyvärr inte sia så långt fram men vet att jag snart ska på stan och slösa lite pengar bara för att…för att..man är väl ändå kvinna…..å då kommer den där lusten då å då 😉

  Helsköna bilder..speciellt den nedre

  /Mona
  Passar på att önska dig ett gott nytt år redan nu…

 2. Jo, jag vet precis vad som kommer att ske nästa år. De blir fred i mellanöstern, världen kommer att lösa klimatproblematiken och dom flesta andra miljöproblem, jordens resurser kommer villkorslöst att fördelas mera rättvist mellan fattiga och rika länder. Samtidigt så kommer också kompositionsreglerna för bilder enligt ett nytt Eu-diktat att ändras, gyllene snittet, tredjdelsregeln och dylikt kommer att skrotas helt. Centrering av motiv, bimotiv och tillhörande bildelement kommer att vara det allenarådande kompostionsförfarandet för alla bilder inom Eu.

  🙂

  Gott Nytt År!

  Mvh, Jörgen

 3. Jag ser det samma som Birgitta. Det blir mer fotografi men mindre i plånboken. Du kommer att fortsätta att överraska med dina bilder så inget nytt under solen där. Gott nytt år önskar jag dig !!
  /Arne

 4. Lite domedagsstämning över den nedre bilden – hoppas inte det är ett omen 😉 Men jag väljer att istället se ljuset som skymtar där bakom träden. Tillsammans med frihetskänslan i den över bilden spår jag att det kommer att bli ett bra år 2010 för dig Tomas! Så… Gott Nytt År!

 5. Jag tycker bilderna visar rätt bra hur nästa år blir. Mera vatten i luften som bildar moln…Där får vi kanske se mycket intensiva färger. Framtiden är dock ljus…

  Det har nämligen varit istid förr så det är ingen vits att oroa sig för mycket. Nu är det bara 100.000 år till nästa. + – 20.000 år 🙂 Vem vet kanske det går fortare? Dessa siffror har jag läst men det är givetvis spekuleringar.

  Tycker likväl att alla miljöhot ska tas på allvar men många fler kommer att försöka tjäna pengar på det. Skräck är en bra hjälpreda.

  Njut av livet! Ett riktigt gott nytt år Tomas!

 6. Hej!

  Ett tag sedan men, läser ganska frekvent din blogg och kollar dina bilder.
  ”Absolut intressant”

  Ha ett Gott Nytt År!
  (Kanske syns vi vid någon kurs under det nys året?)

  Ha de! / Tomas Karlsson

 7. Gott nytt på dig.

  Och se in i framtiden kan jag inte, men jag kan planera för den närmsta framtiden iallafall 🙂 Några dykresor klara, och lite andra fototrippar har jag med i planen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s