Ordningen återställd

snöväder

I går kväll hade vi plusgrader. Trodde nog att vi skulle få behålla den uppiggande vita snön ett bra tag till.  I dag visar termometern -0,1 och det har kommit mer snö. Ordningen återställd alltså.

Snöfall. Trekanten, Småland, den 2 februari 2009.

7 reaktioner till “Ordningen återställd

  1. Jag vet själv hur det är, ibland hinner man inte med att kommentera i alla bloggar man följer. Även om jag för det mesta besöker dom jag följer varje dag.

    Och just den här bilden faller jag för. Gillar kontrasterna mellan mörkt och ljust. Och är något jag själv försökt få till, svårt då man jobbar på dagarna och inte hinner hem innan det blivit mörkt. Och typiskt just nu då det snöar så friskt:)

  2. Ja jag tycker också om den här bilden, den blir orginell i sina ljusa toner. Många av formerna är knappt förnimbara. Bilden passerar gränslandet mellan avbildning och konst.

  3. Har sällan sett en så blek bild vara så stark i sitt uttryck! Du har lyckats fångat en svävande tystnad av snöfallet med hjälp av dubbelexponeringen som jag gillar. Håller med Arne, det här är en bild som håller! (såg den förra gången jag var inne på bloggen)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s