5 reaktioner till “När naturen inte duger

  1. Jag har alltid sagt att jag bryr mig om slutresultatet, men vill att fotgrafen ska vara ärlig och säga om bilden är manipulerad eller inte. Fast nu börjar jag tveka om min åsikt när det blir allt enklare att kraftigt manipulera sin bild. Själv tycker jag det är lite av tjusningen inom naturfotografin att man ofta får ta många bilder som inte riktigt känns helt rätt, innan man tar bilden som man är helt nöjd med.

    /Gunnar

  2. Jo Karlund det ligger en del i vad du säger. Men snablar vilket effektivt verktyg i PS. Och jag kan tänka mig att de som jobbar som bildbehandlare jublade när det här verktygen lanserades.

  3. Ganska extremt tycker jag men jag skulle inte tveka på att det självklart förekommer även i vårat land. Har sett både kända och okända naturfotografer beskära VÄLDIGT mycket i bilder och det är något jag själv är emot… Men som alltid så finns det ju inga lagar på hur man ska göra bilder. Var och en får göra hur dom själva vill och jag kan faktiskt bli beundra dom som är riktigt bra på att göra bilder i datorn. Så länge dom själva står för det är klart..

    mvh // Johannes

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s