Någon som börjat längta till våren?

Ni vet…den där tiden då allt känns nytt, som om man såg världen för första gången genom den nyutsprungna vårblommans skira och oförstörda kalk…

Vitsippan
Den 13 april 2009

Annonser

10 thoughts on “Någon som börjat längta till våren?

 1. Oh ja!!! Våren är mycket välkommen när den äntligen bryter igenom isen här på västkusten! Allt är blankis så långt ögat kan nå! Det slär mig att för första gången i mitt liv undrar jag hur i allsin dar jag klarade mig utan broddar???!

  Otroligt vacker bild som kan få det att spritta av vårkänslor i de mest vinterälskande jämthundar!

  🙂 Lasse

 2. Gärna snö men inte is 🙂 så jo, nu längtar jag också efter våren. Var dessutom i London med +12 grader halva förra veckan och då vänjer man sig snabbt. Lasse hade köpt haklskydd till skorna när jag kom hem.
  Bilden har du gjort på min 40-årsdag om jag räknar rätt (börjar bli gammal…)! Var själv ute vid skogstjärnen på landet tidigt på morgonen den dagen och fotograferade trana. Sedan lite tårta i stugan. En mycket bra dag med andra ord 😉

  /Anna

 3. Den bilden gjorde gott för sinnet. Visst längtar jag efter våren. Jag bor i Karlskrona, så man är inte van att ha snö så länge som man har haft den här vintern. Ofta kommer den efter nyår och varar två månader med lite barmark där i mellan. Vissa år så kan man ha snö en vecka sammanlagt. Nåja, när man har kommit in en bit i februari så brukar det gå fort.

  /Gunnar

 4. En av de bästa vitsippebilder jag sett. Visst längtar man till våren, i synnerhet som vi fått en försmak nu när snön töat bort.
  /James

 5. Ja, det är inte utan när snön som är kvar är svart och isen ligger mer på vägarna än på havet. Vår betyder för mig ljus, glädje, längtan och löften om nytt liv. Klart det lockar. Snygg bild!
  /Birgitta

 6. Jag gillar vintern, men inte sådan som den är just nu. Och i helgen gick tankarna mer än en gång till vårmorgnar med solbestrukna dimmor, fågelsång och spänd väntan på att ett rådjur eller en dovhjort skall dyka upp i skogsbrynet. Så visst längtar jag lite efter våren (fast jag egentligen inte ville erkänna det. ;))
  /Jukka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s