Så där ja!

Nu har man gjort ytterligare någon timme på sina nyinförskaffade långfärdsskridskor, jag börjar nästan bli orolig att de ska bli utslitna efter två turer på tre dagar. Ett stort fall framåt var att idag föll jag i varje fall inte. Mitt nästa mål är att man ska orka lite längre och sist men inte minst att finslipa tekniken – jag menar det duger ju inte att inte åka vackert – det går ju liksom inte ihop med min skepnad i övrigt. Hehe!

Vilka underbara förutsättningar det fortfarande är på Kalmarsund – stora jämna isvidder, bara täckta av ett tunt flor av snö. Idag ville dessutom solen titta fram emellanåt. Det är så härligt att vistas ute en lugn och stilla vinterdag och känna att man faktiskt inte fryser det minsta lilla – idag blev det tvärtom. Trots kallt blått vinterljus.

Kalmarsund, Småland, den 23 januari 2011.

Rekommenderat musikval: The Quill – Man Posed

Annonser

3 thoughts on “Så där ja!

  1. Långfärdare låter inte helt fel när förutsättningarna finns! Själv har jag köpt mig ett par snöskor att vandra omkring med vilket underlättar enormt. Att du har isdubbar med dig är väl knappast nåt jag behöver fråga om? 😉
    Läcker bild med fin fartkänsla!

  2. Hörde av kusinen att du skulle med på tur häromdagen! Visst är det en skön känsla nästan meditativt att glida runt på isen där tankarna kan få flyga fritt en stund.
    Har själv inte åkt sen innan sonen blev till men nu fick han skridskor i julklapp så kanske nästa år…

    /Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s